Mallikerta-lehti

Kankaankudonta on oma mielenkiintoinen maailmansa, josta löytyy aina uutta ja innostavaa kokeiltavaa. Värikkäiden lankojen ja erilaisten sidosten yhdisteleminen vie mukanaan harrastukseen, jonka tulokset näkyvät kauniina sisustuskankaina, huiveina ja muina ihastuttavina tekstiileinä.

Kevään numero  1/2021

Kevään numerossa on KAIKENLAISIA KANKAITA. Sattumalta tämän numeron kankaissa on kaksi tiheyden ääripäätä. Huivit Huoleton ja Huitula ovat harsomaisen ohuita, kun taas pyyhekankaat ovat erittäin paksuja ja tiiviitä. Avantopyyhkeiden paksu kangas on alakuteella vahvistettua. Loimi jää piiloon yläpuolen kuteiden ja alapuolelle lisättyjen kuteiden väliin. Pupun pikkupyyhkeet on kudottu PÖYTÄKANGASPUISSA, mutta voit kutoa ne yhtä hyvin myös suurissa kangaspuissa.

Värikäs viisikko -käsipyyhkeissä nähdään, miten pelkästään kuteiden värijärjestystä muuttamalla saadaan erilaisia pintoja ja kuvioita. Leppäliinasidos on vain 4-vartinen!

Uskalla kokeilla värejä, joihin et tavallisesti tarttuisi. Aalto ja orkidea -yleiskankaissa löytyy vastustamattoman ihania väriyhdistelmiä, joiden pohjalta voit lähteä suunnittelemaan omaa kangastasi. Siniharmaan Morsinko-raanun langat on värjätty morsingolla ja Nappi-raanu on tyylikkään valkoinen.

DIGI-LEHDEN tilaajana saat koko lehden sisällön luettavaksesi verkkolehtenä ja näköislehtenä. Sisältö näkyy silloin, kun olet kirjautunut omalle tilillesi. Näköislehti avautuu mallien sisällä olevasta linkistä! Digilehti valmistuu muutamaa päivää myöhemmin kuin painettu lehti.

Kevään numero 1/2021 ilmestyi 18. helmikuuta. Seuraava numero Kesä 2/2021 ilmestyy toukokuun lopussa. Digilehti ilmestyy muutamaa päivää myöhemmin kuin painettu lehti.

"Viritä viriöitä, polje kuvioita ja rytmittele raitoja. Mallikerta-lehdestä saat ideoita ja innoitusta."

Tilaa Mallikerta

Tilaa kankaankutojien oma erikoislehti Mallikerta. Voit tilata vuosikerran painettuna ja verkkolehtenä.
Tilaa Mallikerta

Talvi 4 - 2020