Mallikerta-lehti

Kankaankudonta on oma mielenkiintoinen maailmansa, josta löytyy aina uutta ja innostavaa kokeiltavaa. Värikkäiden lankojen ja erilaisten sidosten yhdisteleminen vie mukanaan harrastukseen, jonka tulokset näkyvät kauniina sisustuskankaina, huiveina ja muina ihastuttavina tekstiileinä.

Syksyn numero  3/2020

Kierrätys sopii kankaankudontaan täydellisesti, sillä loimilankojen väliin saa heitettyä mitä erilaisimpia lankoja ja materiaaleja. Tämän numeron Kolme raitaa -matto sopii hyvin kierrätykseen, sillä kuteeksi käyvät myös lyhyet matonkuteiden pätkät ja neulelankojen jämät. Matossa voidaan kutoa kolme eri väristä ruutua vierekkäin!  Saimaa ja Kotimaa ripsiliinoissa välkehtii sininen järven pinta ja Sateenkaariloimessa saat kudottua syksyn väripilkut.

Digilehden tilaajana saat koko lehden sisällön luettavaksesi verkkolehtenä ja näköislehtenä. Sisältö näkyy silloin, kun olet kirjautunut omalle tilillesi. Näköislehti avautuu mallien sisällä olevasta linkistä!

Syksyn numero 3/2020 ilmestyi 9. syyskuuta. Seuraava numero Talvi 4/2020 ilmestyy marraskuussa.

"Viritä viriöitä, polje kuvioita ja rytmittele raitoja. Mallikerta-lehdestä saat ideoita ja innoitusta."

Tilaa Mallikerta

Tilaa kankaankutojien oma erikoislehti Mallikerta. Voit tilata vuosikerran painettuna ja verkkolehtenä.
Tilaa Mallikerta

2020

Kahden kutojan kolmiohuivi

Aikaisemmin ilmestynyt malli! Mallikerta nro 4/2018. Digilehden tilaajat huomio. Näköislehti ei lataudu tästä artikkelista.

Hauska kuvapoppana

-VINTAGE- malli vuodelta 2009! Kuviollinen kangas leikataan ja kudotaan niin, että kuviot toistuvat kankaassa.