Mallikerta-lehti

Kankaankudonta on oma mielenkiintoinen maailmansa, josta löytyy aina uutta ja innostavaa kokeiltavaa. Värikkäiden lankojen ja erilaisten sidosten yhdisteleminen vie mukanaan harrastukseen, jonka tulokset näkyvät kauniina sisustuskankaina, huiveina ja muina ihastuttavina tekstiileinä.

Syksyn numero  3/2021

PÖYTÄKANGASPUISSA heiluttelimme nyt ruutulippua. Kudoimme niissä tähän lehteen sporttisen mustavalkoisen ruudullisen tablettimallin ja jouluun sopivan punapilkullisen mallin. Ohjeessa on sidospiirros sekä pöytäkangaspuihin että vipupuihin. MUSTAA on myös puuvillapellavaisissa keittiöpyyhkeissä tämän hetken sisustustrendien mukaisesti.

MATTOJEN suosio jatkuu. Teimme yksinkertaisen toimikasmallin neljälle varrelle ja polkuselle. Sillä saa kudottua monenlaisia pintoja, ja lisäksi tavallinen kolmella sukkulalla kutominen onnistuu samalla tavalla kuin palttinamatoissa. Sidosten ystävien kannattaa katsoa uusia ihanan värikkäitä KENNO-tyynymalleja, sillä niissä riittää kuvioita ja lisää voit keksiä itse. Nyt kutomaan!

Syksyn numero 3/2021 ilmestyi 9. syyskuuta. Seuraava numero Talvi 4/2021 ilmestyy marraskuussa.

"Viritä viriöitä, polje kuvioita ja rytmittele raitoja. Mallikerta-lehdestä saat ideoita ja innoitusta."

Tilaa Mallikerta

Tilaa kankaankutojien oma erikoislehti Mallikerta. Voit tilata vuosikerran painettuna ja verkkolehtenä.
Tilaa Mallikerta

Syksy 3 - 2021