Mallikerta-lehti

Kankaankudonta on oma mielenkiintoinen maailmansa, josta löytyy aina uutta ja innostavaa kokeiltavaa. Värikkäiden lankojen ja erilaisten sidosten yhdisteleminen vie mukanaan harrastukseen, jonka tulokset näkyvät kauniina sisustuskankaina, huiveina ja muina ihastuttavina tekstiileinä.

Kesän numero  2/2021

Kiehtova TÄKÄNÄ ihmetyttää niitä, jotka eivät tiedä sen saloja. Kankaankutojat osaavat tekniikan, mutta uuden loimen edessä pitää silti aina miettiä, että mitenkäs tämä nyt menikään. Kudoimme vahvasta langasta Kukkatäkänän, jonka kutomisen kuvasimme vaihe vaiheelta tähän lehteen. Opettele tekniikka tai virkistä muistia näillä ohjeilla. Teimme myös videon, joka löytyy Youtubesta, käy katsomassa!

Mitä olisi Mallikerta-lehti ilman mattomalleja. Poimimme kuvioita myös mattoihin, mutta paljon yksinkertaisemmalla tavalla, KAAPPAAMALLA.

DIGI-LEHDEN tilaajana saat koko lehden sisällön luettavaksesi verkkolehtenä ja näköislehtenä. Sisältö näkyy silloin, kun olet kirjautunut omalle tilillesi. Näköislehti avautuu mallien sisällä olevasta linkistä!

Kesän numero 2/2021 ilmestyi 27. toukokuuta. Seuraava numero Syksy 3/2021 ilmestyy syyskuussa.

"Viritä viriöitä, polje kuvioita ja rytmittele raitoja. Mallikerta-lehdestä saat ideoita ja innoitusta."

Tilaa Mallikerta

Tilaa kankaankutojien oma erikoislehti Mallikerta. Voit tilata vuosikerran painettuna ja verkkolehtenä.
Tilaa Mallikerta

Kesä 2 - 2021