Mallikerta-lehti

Kankaankudonta on oma mielenkiintoinen maailmansa, josta löytyy aina uutta ja innostavaa kokeiltavaa. Värikkäiden lankojen ja erilaisten sidosten yhdisteleminen vie mukanaan harrastukseen, jonka tulokset näkyvät kauniina sisustuskankaina, huiveina ja muina ihastuttavina tekstiileinä.

Talven numero  4/2021

Talven pehmein ja lämpimin TUUBIHUIVI on viimeistelty hauskalla ja kätevällä tavalla solmimalla loimen alku- ja loppupään loimilangat yhteen makramee-solmuilla.

"KAHTEEN KERTAAN" kudottuun kankaaseen kudotaan ensin kude ja kuteella kudotaan varsinainen työ toiseen loimeen. Kudo pirteät ENSILUMI TUNTURISSA pikkumatto ja tyyny poppanaloimeen, kun haluat tutustua tekniikkaan. Jos tekniikka on jo tuttu, kudo tasoksilevitettävä NUKKAPEITTO parisängyn peitoksi. Peittoon tarvitaan nukkakudetta vain raidoiksi.

Huom! Kauniseen TÄHDET kaitaliinan malliin oli printtilehteen piirretty seitsemän vartta ja polkusta, vaikka olemme kutoneet sen kahdeksalla varrella. Digilehdissä on oikea, korjattu piirros. Tällä sivulla on kaikkien luettavissa oleva malli, jonka lopussa/sivussa on linkki "lataa malli" josta avautuu tulostettava sidospiirros.

Talven numero 4/2021 ilmestyi 19. marraskuuta. Seuraava numero Kevät 1/2022 ilmestyy helmikuussa.

"Viritä viriöitä, polje kuvioita ja rytmittele raitoja. Mallikerta-lehdestä saat ideoita ja innoitusta."

Tilaa Mallikerta

Tilaa kankaankutojien oma erikoislehti Mallikerta. Voit tilata vuosikerran painettuna ja verkkolehtenä.
Tilaa Mallikerta